Att uppleva tillsammans

Min sambo fyllde år förra veckan och det fick mig att verkligen tänka till om det här med presenter. Ibland är det jättelätt att komma på någonting att ge bort och ibland är det hur svårt som helst, även till de som står mig allra närmast. VI har ju faktiskt det mesta vi behöver. Jag gillar att pyssla och tycker det är jättekul att skapa egna små prylar att ge bort till exempel på middagsbjudningar och det brukar vara väldigt uppskattat bland mina vänner och släkt. Men jag känner allt oftare att det inte är materiella saker som gör oss lyckliga utan att faktiskt göra saker tillsammans med dem vi älskar mest. När min kusin tog studenten tidigare i år så letade jag efter roliga studentpresenter och det slutade med att jag köpte en äventyrsupplevelse. Det blev verkligen en hit. Hon blev jätteglad och hade redan fått så mycket inredningssaker och smycken att jag kände att min gåva blev väldigt uppskattad. Därefter har jag bestämt mig för att ge bort upplevelser så ofta jag kan.

Ett litet paket

(Visited 1 times, 1 visits today)