Deltidsjobbet och jordgubbar

Mitt deltidsjobb går fram och tillbaka. Ibland har jag mycket att göra och ibland nästan ingenting. Jag trivs bra men önskar att jag hade kunnat påverka lite mer. Min syster tipsade mig om möjligheten att bli stafettsocionom och jag måste erkänna att det låter riktigt intressant. Jag har socionomutbildning i botten, men det är inget jag någonsin gjort något med. Kanske det är dags nu? Jag kommer aldrig vilja göra det på heltid, men på det här sättet skulle jag ju kunna göra det jag är utbildad till utan att vara fast på en arbetsplats på heltid. Fast kanske snarare närmre hösten. Nu är ju den vackra sommaren här och med det all grönska! Jag ser så oerhört mycket fram emot att kunna skörda mina egna grönsaker. Jag kämpar på att få ordning på plantorna, trots vattenbristen. Jag vill så gärna äta mina egna potatisar, sallad, ärter, tomater och jordgubbar! Färska jordgubbar direkt från eget trädgårdsland måste väl vara höjden av rikedom?! Trevlig sommar!

(Visited 38 times, 1 visits today)