Inred med stolar

Jag fick häromveckan lust att skaffa några stolar som passar mitt kök bättre än mina gamla, och ju mer jag tittade på olika modeller, desto mer gick det upp för mig att stolarna verkligen kan utgöra en stor del i inredningen. Ett stort, välinrett kök med fint bord, spis och diskbänk kan falla platt om stolarna inte passar in i arrangemanget. På samma sätt kan en uppsättning vackra stolar bli osynliga i ett rum med en annan känsla.

För att vara säker på att det blir så bra som möjligt när jag inreder brukar jag låta mig inspireras av experter. Drömmen är att någon gång ta hem en riktig inredningsdesigner och ge honom eller henne fria händer, men just nu nöjer jag mig med att titta på så många fina interiörer som möjligt innan jag bestämmer mig för vilka möbler jag ska köpa. Det finns massor av tidningar, bloggar och videor att låta sig inspireras av.

Stol i vardagsrum

(Visited 1 times, 1 visits today)