Inredningsmässan Formland i Köpenhamn

I januari ska jag och min kompis Lovisa åka på en inredningsresa till Köpenhamn. Vi har båda inredning som vår största hobby så det ska bli riktigt kul att komma iväg en helg och bara få umgås och titta på härlig inredning. Det är den välkända mässan Formland vi ska besöka som är en av de bästa i Norden när det gäller inredning. Mässan pågår 31 januari till 3 februari. Vi spenderar två nätter på ett designhotell som Lovisa bott på förut. Hon reser ofta och älskar att bo på lyxiga hotell, ibland blir jag lite avundsjuk på hur hög lön socionomkonsult kan ha. Men givetvis unnar jag henne det. Det ska bli så kul att se hur hotellet är inrett och jag har laddat batterierna till kameran så att jag kan fota allt. Jag älskar verkligen att åka iväg och ägna mig åt mitt största intresse. Det kommer nog bli en del inköp också. Jag vill ha nya gardiner till vardagsrummet och det går alltid att få plats med en och annan ny vas eller ljusstake. Kuddfodral måste jag också köpa.

Kuddar och vas

(Visited 1 times, 1 visits today)