Katten har rivit ner den ärvda skålen

Ibland är olyckan framme och då har du förhoppningsvis ett bra försäkringsbolag. Har du inte det så är det hög tid att skaffa det direkt! Du kan t.ex kontakta söderberg och partners om du vill teckna en bra försäkring så du slipper oroa dig. Det är ju dock inte alltid det går att ersätta saker som går sönder. Vissa saker är helt enkelt oersättliga. Häromdagen rev min katt ner en skål jag ärvt ifrån min farmor. En skål i keramik som hon drejat själv vilket ju innebär att det inte bara går att köpa en ny skål. Som tur var så gick den bara i två bitar vilket gav mig hopp om att kunna återställa skålen i åtminstone någorlunda skick. Dagen efter sökte jag upp en keramiker som kunde hjälpa mig att få ihop delarna med ny glasyr. Tack och lov blev lagningen faktiskt väldigt bra och jag åkte hem med ett leende på läpparna. Skålen kommer numera placeras i ett stängt vitrinskåp!

Drejning av skål
En galen katt

(Visited 1 times, 1 visits today)