Nya inredningstrender

Jag läste en intressant artikel om social marknadsföring. Nu är det så lätt att nå ut och dela text, bilder, länkar och allt annat mellan himmel och jord. Ibland när har pysslat färdigt här hemma och känner mig stolt över resultatet då får jag lust att visa det för alla. Jag är nog inte ensam om det. Men just när man har en blogg där man ibland ger tips, blir det smidigare om man använder olika plattformer. Fast, nu ska jag, till en början, hålla mig vid den här plattformen och känna av hur det går.

Nu har jag tjuvtittat på kommande inredningstrender för i år och ger tummen upp för mönstrat! På Formex-mässan kunde man se underbart mönstrade hemtextilier, porslin och tapeter. Sen verkar det vara fritt fram att experimentera med form, material, gammalt, nytt och etniska inslag. Det är tydligen mycket gröna växter som ska ge en naturtouch i våra hem. Att kombinera mörka och ljusa träslag är en av nya trender. Retrotrenden är fortfarande inne och det förvånar mig inte alls. Grått, blått och svart dominerar. Har sett en del sovrumsinredningar där svart dominerar och matchas med färgstarka eller mönstrade detaljer. Det är över huvud taget mycket kulörer på detaljerna. Och på väggarna, för den delen. En mönstrad fondvägg känns inte alls fel, för min del.

Nåväl, jag ska låta alla nya intryck sjunka ner och se vad mitt nästa inredningsprojekt blir. Jag tippar nog på sovrummet. Där skulle jag vilja våga mer med färger. Jag återkommer med det!

mönster

(Visited 227 times, 1 visits today)